Πρόγραμμα του σχολείου για τον Ιούνιο

2016-06-09 11:26

To πρόγραμμα του σχολείου μας για τον Ιούνιο είναι το ακόλουθο:

·         12/6 (Κυριακή): Ποδηλατάδα που διοργανώνει η Δ΄ τάξη στα πλαίσια του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που υλοποιεί την τρέχουσα σχολική χρονιά. Ώρα συγκέντρωσης: 10.00 π.μ., Χώρος : πάρκινγκ Καλεντζιώτη, Φάρος.  Όλοι οι μαθητές είναι ευπρόσδεκτοι.

·         13/6 (Δευτέρα): Το πρωί όλοι οι μαθητές έρχονται στις 8 και κάνουν κανονικά τα μαθήματά τους. Εξαιρούνται οι τάξεις Γ΄, Στ΄ και η χορωδία του σχολείου που θα μεταβούν στο θέατρο Επίκεντρο για την τελική πρόβα. Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

Το απόγευμα στις 19.00 θα γίνει η επίσημη γιορτή λήξης του σχολικού έτους που επιμελείται η Γ΄ τάξη και περιλαμβάνει τη διασκευή του θεατρικού «Οδυσσεβάχ» και τον αποχαιρετισμό των μαθητών της Στ΄ τάξης.  Παρακαλείστε να δηλώσετε αν θα παρακολουθήσετε την παράσταση, γιατί η χωρητικότητα του θεάτρου είναι περιορισμένη.

·         14/6 (Τρίτη): Το πρωί όλοι οι μαθητές έρχονται στις 08.00 και στις 08.45 θα γίνει μια παρουσίαση χορευτικών, παιχνιδιών και δράσεων που υλοποιήθηκαν μέσα στη χρονιά κυρίως από τις τάξεις που δε συμμετείχαν στην επίσημη γιορτή λήξης.  Στη συνέχεια οι μαθητές θα κάνουν κανονικά τα μαθήματά τους και το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

·         15/6 (Τετάρτη) Το πρωί όλοι οι μαθητές έρχονται στις 08.00 και παραλαμβάνουν στις 08.15 τους τίτλους σπουδών και προόδου και αποχωρούν για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Πίσω

Επαφή

© 2015 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode