"Μια ενδιαφέρουσα παιδική ιστοσελίδα: mikrosanagnostis.gr"

2018-02-26 16:28

www.mikrosanagnostis.gr

        Mια πραγματικά ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα για τα παιδιά, αλλά και για  τους  μεγάλους είναι η «mikrosanagnostis.gr», δηλαδή «ο μικρός αναγνώστης».

      Ανοίγοντας κάποιος την ιστοσελίδα, θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές ενότητες, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά  του και την ηλικία του.

      Στην ενότητα «πένες και χρώματα» , αγαπημένοι συγγραφείς και εικονογράφοι απαντούν στις ερωτήσεις μας και μας ξεναγούν στο χώρο εργασίας τους.

     Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η επόμενη ενότητα, «βρες ένα βιβλίο», όπου αναζητάς βιβλία, ανάλογα με την ηλικία σου. Επίσης μπορείς να βρεις όλες τις βιβλιοθήκες της Ελλάδας,  στην επόμενη ενότητα.

    Πραγματικά είναι πολύ ωραία να ακούς ένα ταλαντούχο ηθοποιό , να σου αφηγείται μια ιστορία ή να κάνεις ένα ταξίδι στο χρόνο με την βοήθεια ενός συγγραφέα, εξερευνώντας ένα θέμα στις δύο παρακάτω ενότητες.

    Αν θέλεις να μάθεις διάφορες εκδηλώσεις, μπες στην ενότητα «πού θα πάμε σήμερα».

    Είσαι ταλαντούχος συγγραφέας; Γράψε ένα παραμύθι ή τραγούδι, δημοσίευσέ το στην ενότητα «γράψε και κέρδισε» και μπορεί να είσαι τυχερός να κερδίσεις κάποιο βραβείο.

   Ακολουθεί η «γωνιά των δασκάλων» που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς με διάφορες συμβουλές και υλικό για τους μαθητές.

   Τέλος, μπορείς να ρίξεις μια συνοπτική ματιά σημαντικών εκθέσεων και φεστιβάλ και να επικοινωνήσεις  με τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, στέλνοντας e-mail, για διάφορα θέματα ή απορίες.

   Αξίζει πραγματικά να επισκεφτεί κάποιος την παραπάνω ιστοσελίδα, για την ποικιλία των θεμάτων που παρουσιάζει!

ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑΣ ΚΟΥΤΡΑ

      

Πίσω

Επαφή

© 2015 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode